20110501

farah GIAN !!


assalammualaikum, hello, hye-hey, anyeong :)

wohooo tajuk mengancam kan ? aishh farah bukan minah gian kepade genjalaa yg NEGETIF okey..gian kepade berblogging..sumpah farah megaku..sejak ade blog sendiri niehh asyk nak menaip jee..kadang2 uhh entry tah pape..haha..tp thanks kepade pembace setia farah..and kepada silent reader ponn..

klau farah on9 mest tab pertame adalahh BLOGGER.COM..then baru lahh FACEBOOK.COM...sbb farah nak share ngan korang ape yg farah buad hari nieh, ape perkembangan farah and activiti farah time senang...kebayakan entry farah pasal kjadian di sekolah o farah hangout..and entry jiwang-jiweng bukan ? bukan ape..farah tak reti nak cerita pasal isu2 semase niehh..sbb farah takot farah salah ckp and farah baru je kenal blog and dunie niehh..farah kene byk belajar lg pasal ape yg berlaku di keliling farah..

lg pon kalau orang nak tau pasal isu2 niehh yg kalah surat khabar..korang pegi blog2 yg dah lame menapak kat dunia blogging niehh..yg bru menapak pon tak kurang hebad nyaa..farah tau korang mesti dah ada blog2 yg terbaekk and terpahat di hati korang..farah pon ade..banyakk!!..

boleh dikate kan farah banyak menghabis kan waktu farah tok berblogging..sampai umi farah ckp.." kan bagus klau farah mengadap buku pelajaran mcm farah megadap laptop nieh 24/7 hours.." aiseymann..farah lemah  betul klau dgr ayat uhh..maklum lahh dah terbiase kann..soo ssah nak buang GIAN niehh..penyakit yg tade ubat nya..korang setuju tak? hehe..mesti ramai yg kate setuju..cehh...

okey lahh farah penat memicit keyboard niehh so time too out..bye korang

p/s: korang boleh tak kalau sehari tak berblogging ?..cer jawab sikit ;)

I Love My Readers..thanks for the read :)


Do Read,Do Like,Do Comment

1 comment:

twinscraftlife said...

Hi! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com/